Η πίστα Μοσφιλωτής φιλοξενεί τον πέμπτο γύρο

Πέμπτος γύρος για το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross και οι αναβάτες κατευθύνονται προς την πίστα της Μοσφιλωτής. Η Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Περιφέρειας Μοσφιλωτής είναι πανέτοιμη για τη διοργάνωση του δεύτερου αγώνα που γίνεται στην ομώνυμη πίστα κατά τη φετινή σεζόν. Ένας αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας και στηρίζει το Monster Energy.

Δημοσιεύτηκε : 28-03-2015
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2015 – 3ος Γύρος

Σκληρό ανταγωνισμό και άπλετο θέαμα απόλαυσαν οι φίλοι των αγώνων motocross στην πίστα Μοσφιλωτής. Τον αγώνα, που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, διοργάνωσε η Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Περιφέρειας Μοσφιλωτής στην ομώνυμη πίστα και σε αυτόν έλαβαν μέρος εξήντα συνολικά αθλητές. Ένα θεσμό που για δεύτερη κατά συνέχεια χρονιά στηρίζει το Monster Energy. Όμως από τον τρίτο γύρο της σεζόν απουσίαζε ο αθλητής της Monster Energy και πολυπρωταθλητής Χρύσανθος Χαραλάμπους (Ανθούλης) ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στην προπόνηση.

Δημοσιεύτηκε : 05-03-2015
Δεύτερος γύρος για το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μotocross

Ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας φιλοξένησε στην πίστα ΜΧ-PRO, παρά το χωριό Ποταμιά, το δεύτερο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας. Ένας θεσμός που για δεύτερη χρονιά στηρίζει το Monster Energy. Εξήντα πέντε συνολικά αθλητές πρόσφεραν ανεπανάληπτο θέαμα και ψηλά επίπεδα ανταγωνισμού. Μαζί τους και δύο νεαροί επαγγελματίες από το εξωτερικό. Ο 16χρονος Φιλανδός Miro Sihvonen και ο 17χρονος Λετονός Thomas Sileika της Βελγικής ομάδας DIGA Raring.

Δημοσιεύτηκε : 11-02-2015
2ος γύρος Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross

Συνέχεια για το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross. Αυτή τη φορά ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας διοργανώνει το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στην πίστα ΜΧ-PRO παρά το χωριό Ποταμιά. Ένας θεσμός που για δεύτερη κατά συνέχεια χρονιά στηρίζει το Monster Energy.

Οι συμμετοχές και στις επτά κατηγορίες του πρωταθλήματος αναμένεται να φτάσουν τις 60 ενώ μαζί τους θα αγωνιστούν και δύο νεαροί επαγγελματίες από το εξωτερικό. Πρόκειται για το 16χρονο Φιλανδό Miro Sihvonen και το 17χρονο Λετονό Thomas Sileika της Βελγικής ομάδας DIGA Raring. Δύο οδηγοί που συμμετέχουν στον αγώνα με τη χορηγία του BO Motor Oil και αναμένεται να δώσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στις κατηγορίες που θα διαγωνιστούν.

Δημοσιεύτηκε : 06-02-2015
Castrol Footkhana: Neymar Jr. v Ken Block

Δημοσιεύτηκε : 30-04-2014
7ος Αγώνας Παγκυπρίου πρωταθλήματος Motocross

Τον 7ο αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Μότοκρος θα φιλοξενήσει η πίστα της Μοσφιλωτής την ερχόμενη Κυριακή. Ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας.

Το φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται τρεις αγώνες πριν από το τέλος και η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο αφού τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά τους πρωταθλητές στις κατηγορίες.

Δημοσιεύτηκε : 09-04-2014
5ος Παγκύπριος αγώνας MOTOCROSS

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μότοκρος συνεχίζεται στην πίστα της Μοσφιλωτής και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε μεγάλες μάχες, επειδή σε καμιά κατηγορία δεν έχει ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής αλλά και γιατί οι οδηγοί έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Όσον αφορά τώρα στον ανταγωνισμό κανένας δεν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, είδαμε νίκες από διαφορετικούς οδηγούς σε κάθε κατηγορία. Ο Ανθούλης Χαραλάμπους ο μόνιμος πρωταθλητής των τελευταίων χρόνων κέρδισε τα περισσότερα Χιτ φέτος, όμως ο Γιώργος Παπαλοίζου τον ακολουθεί από κοντά με τους δύο αναβάτες να έχουν 194 και 182 βαθμούς αντίστοιχα.

Δημοσιεύτηκε : 14-03-2014
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2013-2014: Συνέχεια με τον 3ο γύρο στην Ποταμιά

Συνεχίζεται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ωρα 10:00 π.μ στην πίστα MX PRO RACE TRACK στην Ποταμιά, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross 2013-2014 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Πρόκειται για τον 3ο από 9 αγώνες που περιλαμβάνει το πρωτάθλημα και προβλέπεται συναρπαστικός καθώς η πίστα διεξαγωγής του είναι καινούργια και άγνωστη για αρκετούς από τους αναβάτες. Μπήκε στο πρωτάθλημα πέρσι όπου έγινε για πρώτη φορά αγώνας και φέτος προγραμματίζονται να γίνουν στην πίστα αυτή 3 αγώνες.

Δημοσιεύτηκε : 11-12-2013
5ος & 6ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRIFT 2013

Το Κυπριακό Πρωτάθλημα Drift 2013 θα ρίξει αυλαία με τον 5ο και 6ο αγώνα, αυτό το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πίστα Achna Speedway με ώρα έναρξης 10 το πρωί.

Η διοργάνωση γίνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και το Power Drift Club Cyprus. Αναμένεται πως θα είναι 2 συναρπαστικοί αγώνες γεμάτοι αδρεναλίνη και μεγάλο ανταγωνισμό για την πρωτιά!

Δημοσιεύτηκε : 11-12-2013
Monster Energy X-raid ready to charge Dakar 2014

Δημοσιεύτηκε : 02-12-2013
2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 2013-2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross 2013-2014 με τους θεατές να φεύγουν άκρως ικανοποιημένοι από την πίστα της Μοσφιλωτής.

Για ακόμα έναν αγώνα οι αναβάτες κάθε κατηγορίας πάλεψαν μέχρι τέλους για την νίκη και κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα στους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Δημοσιεύτηκε : 30-11-2013
Dance battle arena by Monster Energy

Θέλετε να δείτε 1 on 1 POPPING, LOCKING, BBoying και HIP-HOP?! Ελάτε μαζί μας στο μεγαλύτερο διαγωνισμό freestyle στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία, στις 16:00!

Τον διαγωνισμό παρουσιάζουν οι True Enforcers of Advance Movement (TEAM). και υπόσχονται να απολαύσετε ένα φοβερό show!

Δημοσιεύτηκε : 22-11-2013
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 2013-2014

Μετά από ένα διάλλειμα 5 μηνών, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross 2013-2014 ξεκίνησε δυναμικά και υπόσχεται να είναι ακόμη πιο θεαματικό παρά κάθε άλλη χρονιά! Το Monster Energy είναι στο πλευρό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας για τους 9 συνολικά αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο 1ος αγώνας διεξάχθηκε στην πίστα της Μακούντας στην Πάφο, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου με 68 αναβάτες σε 5 κατηγορίες. Ο μεγάλος ανταγωνισμός και το θέαμα που πρόσφεραν οι αναβάτες, κράτησαν τους παρευρισκόμενους σε αγωνία κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Δημοσιεύτηκε : 20-11-2013
TO RALLY ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

Μετά από ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο αγώνων, στους πιο όμορφους δρόμους όλου του κόσμου, το 1st International Rally of Roma, με την υποστήριξη του Monster Energy, τελείωσε με τη νίκη του Alfredo "Dedo" De Dominicis και του συνεργάτη του Chiarcossi, με το Ford Focus WRC τους.

Δημοσιεύτηκε : 06-11-2013

Ακολουθήστε μας στο Facebook


Copyright StreetRacersCy.com | 2007-2019 | Best Viewed in Mozilla/Chrome
Αποστολή σφάλματος