Ανώτερος Λειτουργός ΤΟΜ οδηγούσε ακινητοποιημένο όχημα

Σύμφωνα με πηγές, η Τροχαία Πάφου είχε πληροφορία ότι ο Επαρχιακός Διευθυντής του Τμήματος Οδικός Μεταφορών Πάφου οδηγεί όχημα που έχει δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Η Αστυνομία ανέκοψε το όχημα, το οποίο οδηγούσε ο Επαρχιακός Διευθυντής ΤΟΜ Πάφου, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά, πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι δεν γνωρίζει κατά πόσο το αυτοκίνητο έχει δηλωθεί ως ακινητοποιημένο ή όχι.

Δημοσιεύτηκε : 01-02-2016
Nissan Owners Club Cyprus mini event - 04/10/2015

Δημοσιεύτηκε : 04-10-2015
Και τώρα «προσωπικές» πινακίδες οχημάτων

Λευκωσία: Στη Νομική Υπηρεσία για τελική επεξεργασία, μετά και τη δημόσια διαβούλευση που προηγήθηκε, βρίσκεται το νομοσχέδιο το οποίο ανοίγει τον δρόμο στους ιδιοκτήτες οχημάτων, να εξασφαλίζουν αντί τις συμβατικές πινακίδες, πινακίδες με αναγραφή προσωπικών στοιχείων της επιθυμίας τους.

Δημοσιεύτηκε : 15-05-2015
Νέα αύξηση στις τιμές των καυσίμων

Λευκωσία: Η ανοδική πορεία στις τιμές των καυσίμων, που άρχισε από τον περασμένο Ιανουάριο, συνεχίζεται με αστραπιαίους ρυθμούς. Εταιρείες πετρελαιοειδών ανακοίνωσαν νέες αυξημένες τιμές στα καύσιμα κίνησης, αλλά και στο αγροτικό και από σήμερα αναμένεται οι αυξήσεις αυτές να περάσουν στις αντλίες των περισσότερων πρατηρίων.

Δημοσιεύτηκε : 29-04-2015
Με νόμο στα 9mg το όριο αλκοόλ σε κατηγορίες οδηγών

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισε ομόφωνα το νόμο για τη μείωση του επιτρεπτού ορίου αλκοόλης στα 9 μιλιγκράμ, για τους αρχάριους οδηγούς, τους οδηγούς μηχανοκινήτων δικύκλων, φορτηγών, λεωφορείων, ταξί και οχημάτων που μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία.

Δημοσιεύτηκε : 23-04-2015
Μείωση επιτρεπόμενου αλκοόλ για νέους οδηγούς

Λευκωσία: Τη μείωση του επιτρεπτού ορίου αλκοόλης στην εκπνοή ή στο αίμα από τα 22 εκατομμυριοστά του γραμμαρίου αλκοόλης στα 100 χιλιοστά του λίτρου εκπνοής στα 9 εκατομμυριοστά του γραμμαρίου και από τα 50 χιλιοστά του γραμμαρίου αλκοόλης στα 100 χιλιοστά του λίτρου αίματος στα 20 χιλιοστά του γραμμαρίου για σειρά κατηγοριών οδηγών, προβλέπει νομοσχέδιο που αναμένεται να εγκριθεί αύριο από τη Βουλή.

Δημοσιεύτηκε : 22-04-2015
Παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας

Με ανακοίνωση της η αστυνομία ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 13 – 26 Απριλίου, 2015 διεξάγεται παγκύπρια εκστρατεία, με τη διενέργεια ελέγχων ταχύτητας, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας «TISPOL».

Να σημειωθεί ότι η εκστρατεία κατά το διάστημα μεταξύ 13 – 19 Απριλίου, 2015 θα διεξάγεται και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις τέσσερις σοβαρές αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Δημοσιεύτηκε : 14-04-2015
Η Αστυνομία άρχισε εκστρατεία για έλεγχο ασφαλειών οδήγησης

Έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί οδηγοί αποφεύγουν να ανανεώσουν το ασφαλιστικό τους συμβόλαιο με αποτέλεσμα να οδηγούν χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό άρχισε σήμερα η παγκύπρια εκστρατεία για έλεγχο και καταγγελία των ανασφάλιστων οδηγών. Η εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι και τις 5 Απριλίου 2015.

Δημοσιεύτηκε : 30-03-2015
Στη φυλακή όσοι παίρνουν τις θέσεις αναπήρων

Η πρόταση νόμου κατατέθηκε από τη βουλευτή της ΕΔΕΚ Ρούλα Μαυρονικόλα και προβλέπει ότι όποιος σταθμεύει σε θέση αναπήρων, ή παρακωλύει τη διέλευση πεζών ή ατόμων σε τροχοκάθισμα, ή εγκαταλείπει συρόμενο όχημα σε χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ είναι ένοχος ποινικού αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης υπόκειται σε τρεις μήνες φυλάκιση ή πρόστιμο μέχρι 1.000 ευρώ ή και τις δύο ποινές μαζί. Επίσης, με την πρόταση νόμου παρέχεται η εξουσία στις τοπικές Αρχές να μετακινούν ένα όχημα που εμποδίζει την απρόσκοπτη διέλευση αναπήρων και να το μεταφέρουν σε χώρο όπου θα φυλάσσεται με ασφάλεια. Νοείται ότι για να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να καταβάλει στην τοπική Αρχή το ποσό των εξόδων μετακίνησης και φύλαξης.

Δημοσιεύτηκε : 14-02-2015
Reaction: Μηδενικό όριο αλκοόλης σε οδηγούς πάνω των 65

O οργανισμός REACTION με επιστολή του θα ζητά από τη Βουλή, τα αρμόδια Υπουργεία και την Αστυνομία την άμεση λήψη μέτρων για αποφυγή και άλλων ανθρώπινων απωλειών σε οδικές συγκρούσεις.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού σε έκτακτη σύσκεψη της Ομάδας Οδικής Ασφάλειας του REACTION σήμερα το πρωί, μετά και την ψεσινή θανατηφόρα οδική σύγκρουση, αποφασίστηκαν σημαντικές δράσεις και ενέργειες που αφορούν την οδική ασφάλεια και ιδιαίτερα σε σχέση με τους ηλικιωμένους.

Δημοσιεύτηκε : 12-02-2015
Αύξησαν τιμές πριν παραλάβουν καύσιμα

Λευκωσία: Πρατηριούχοι κρύφτηκαν πίσω από τις αυξήσεις τιμών που επέβαλαν οι εταιρείες τους για να προχωρήσουν σε αύξηση της τιμής των καυσίμων προτού καν παραλάβουν νέα φορτία και πριν πάρουν ενημέρωση από τις εταιρείες τους για τις προτεινόμενες τιμές. Ακόμη, σε αυξήσεις τιμών προχώρησαν και πρατηριούχοι, οι οποίοι παρέλαβαν νέα φορτία και τα πρόσθεσαν στα αποθέματά τους, χωρίς βέβαια να περιμένουν να εξαντληθούν.

Δημοσιεύτηκε : 12-02-2015
Αύξηση στις τιμές των καυσίμων

Αλλαγή δεδομένων σε ότι αφορά τις τιμές των καυσίμων. Μετά τις συνεχείς μειώσεις των τελευταίων μηνών, οι εταιρείες πετρελαιοειδών αναμένεται να αυξήσουν τις τιμές, εξ αιτίας της παραλαβής  νέων, ακριβότερων φορτίων.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι», ο Διευθυντής του Τμήματος Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου,  Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ανέφερε ότι οι αυξήσεις θα είναι ανεπαίσθητες, της τάξης του ενός ή δύο σεντ.

Δημοσιεύτηκε : 05-02-2015
«Βλέπουν» μείωση του ορίου αλκοόλης σε επαγγελματίες και άπειρους οδηγούς

Λευκωσία: Εναρμονιστικό νομοσχέδιο για μείωση του επιτρεπτού ορίου αλκοόλης από 22 μιλιγραμμάρια ανά 100 χιλιοστά του λίτρου αίματος σε 9 μιλιγραμμάρια για τους μαθητευόμενους και αρχάριους οδηγούς ( 3 πρώτα χρόνια άδειας οδήγησης), τους οδηγούς ταξί, φορτηγών, λεωφορείων και τους οδηγούς που μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία αναμένεται να ψηφιστεί ενός δεκαπενθημέρου.

Δημοσιεύτηκε : 04-02-2015
Oδηγούσε στη λάθος λωρίδα και του έκοψε το νήμα της ζωής

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λεμεσού άφησε το μεσημέρι ο 64χρονος Θεόφιλος Χριστοδούλου, το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε μετωπικά με διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε στη λάθος λωρίδα κυκλοφορίας 91χρονος, στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού. Ο 91χρονος και η 70χρονη σύζυγος του θύματος νοσηλεύονται με κατάγματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δημοσιεύτηκε : 28-01-2015

Ακολουθήστε μας στο Facebook


Copyright StreetRacersCy.com | 2007-2019 | Best Viewed in Mozilla/Chrome
Αποστολή σφάλματος